tisdag 14 augusti 2012

Tidig tisdag

Vi steg upp klockan 5 för att se detta. Det var det värt :) Rummet vi bor i har balkongen ut mot havet och ingen insyn. Vi kan ha gardinerna öppna och vakna av ljuset. Superfint! För att se solen måste vi dock gå ut på balkongen. Svårt att gå in igen...
Det går snabbt när solen väl börjat stiga upp. Härliga färger... Jag la mig och läste till klockan 7 då vi steg upp för att göra oss i ordning för dagens dykning.
Föreställer mig... inte lätt att se :)
Dykbilderna har Per tagit. Jag har börjat öva att ta lite bilder under vattnet, men de blev inte så fina. Behöver bli mer säker på mig själv i dykningen för att kunna ta bilder. Det känns ibland så mycket annat att tänka på. Djupet, hur mycket luft, vart är Per, flytkraften... och så har mina grejer krånglat så mycket idag... Både regulator och BCD´n. Inget allvarligt, men en stressfaktor.
Denna bild tycker jag är helt underbar! Alla dessa fiskar vi får se. Och håll i er!!! Idag såg vi delfin från båten :) Tre stycken, men vi såg bara fenorna... men ändå... delfiner!! Vi gjorde hela tre dyk idag... jag är rätt så trött kan jag meddela.

1 kommentar:

marina hellsteb sa...

Vilka härliga upplevelelser. Soluppgång och delfiber!!