tisdag 7 augusti 2012

Rensat i bloggen

Har rensat en hel del i bloggen, får konstiga meddelanden om att det är slut lagringsutrymme... Kunde ändå inte ladda upp mer än ett foto, så vi får väl se om detta blir sista inlägget eller vad som blir. Kanske det är dags att sluta ändå, det börjar bli lite tjatigt med en massa hundbilder.

4 kommentarer:

Miss M sa...

Nej, det är inte tjatigt. Det är så mysigt att gå in på din bogg och kolla era fina naturbilder. Om du inte får den här att funka kan du väl bara starta en ny. Sluta inte!

Eva sa...

Instämmer med ovanstående!! Fortsätt skriva och fota, hundarna och vad som helst... Det är såå roligt att titta in på din blogg och kolla vad du/ni haft för er under dagen... :-) Kram!

Maria sa...

Fick samma meddelande tidigare i våras, men dagen efter funkade det som vanligt ändå... Hoppas du kan lägga upp fler bilder och fortsätta blogga. Skulle sakna om du slutade:(
Kram

Kommentarer sa...

Förstår din tvekan. Det är egentligen rätt tungt att vara öppen och känna "tvånget" som man egentligen själv startat. Att ha något att visa.
Du...det finns de som bara vill se hundbilder. Dessutom är era bilder så jäkla bra. Intresset ger bra bilder. Ni kan hundarna och naturen. Då blir det bra bilder.
Jag har tagit semester från allt. Känns jäkligt bra. Så jag skulle helt förstå.
Hade tänkt börja om till hösten men nu kanske jag inte gör det. Självkänslan att bara vara känns rätt bra.
Men jag håller naturligtvis med föregående att det vore trist om det tog slut med din blogg.
Samtidigt undrar jag hur länge det ska hålla.
Jag tror förövrigt att alla skulle prova ha en blogg för att få känslan..som oftast är påfrestande.
Åtminstone tycker jag det.
Först tänkte jag att det vore kul att visa andra lite av ens liv. Inget riktigt personligt över min blogg som mest innehåller bilder men ändå.
Det tar på.
Ta semester vet jag.
Kram på er båda.
/-Anders