söndag 3 mars 2013

Helg

Lördag snöstorm och en sväng till Piteå. Träffade Marina ett tag på stan innan lite inköp och hemfärd. En impulshandling att åka till Piteå, men det var så länge sen jag träffade Marina att det verkligen var dags. Alltid lika trevligt.
Natten mot söndag blev lite körig för mig. Hörde hur någon hund var utanför hundgården. Det var en grannes hund, så jag tog på mig morgonrocken och kopplade hunden. Grannen var inte hemma men garagedörren stod på vid gavel, så jag antog att det var där hunden smitit ut. Lämnade hunden och stängde dörren, hörde hur han krafsade på dörren. Skynda hem och ta in mina hundar så det inte blir en repris. Efter en stund sen jag lagt mig igen hörde jag att det var något utanför. Hunden var tillbaka. Försökte få tag i grannen, men han svarade inte. Är rädd att hunden ska springa ut på vägen... men allt verkar ha gått bra i alla fall.
Söndag fick vi skotta mera snö och chilla lite med Lina på Grace café. Sen ut med hundarna vid flygbryggan. Både snö och sol blev vi bjudna på. Solen värmer ju faktiskt lite nu. Härligt! En löptur innan mörkret kändes bra, då det blev att springa i mörkret på lördagen. Egentligen rätt så ointressant rapportering... händer kanske inte så mycket intressant, eller sånt jag väljer att skriva om. Bara jag får vara ute varje dag är jag rätt nöjd :)

4 kommentarer:

Marit Johansson sa...

Krispiga och fina vinterbilder Lena!

Bjelfen sa...

Tack Marit!

Sandra på Ön sa...

Härliga vinterbilder. Ser framemot Vindelälvsdraget då vi också får åka en bit norrut. Kram

Maria sa...

Härliga vinterbilder! Kommer du till Sunne i sommar ska du få smaka av tomaterna från växthuset. Kram på dig!