lördag 19 maj 2012

Jokkmokk idag

Idag tog vi en tur till Jokkmokk och hälsa på en massa fina vänner där. Matti och Stina bor så otroligt fint i Skabram med deras ca 40 st hundar. Mest Siberian Huskies, men även ett par Border Collies. Här syns Per och Kokkos med deras nytillskott från Finland, Hilima och Gangsteriina.
Det är svårt att få med 6 st lösa hundar på samma bild, men här syns i alla fall gilmtar av alla samt Stina. Från vänster Issa, Flippa (bara svansen), Hilima, Kokkos, Kirri och Gangsteriina.
Kirri har sällskap av Hilima. Han gillar mest lugna lekar eller att bli klappad. Kokkos hade jätteskoj med Border Collierna, då de också gillar att jaga bollar.
Valpar är ju så söta. Gangsteriina (kallas Iina) är inget undantag.
Kokkos tog bollen och gömde sig under bilen för att pusta ut en stund. Flippa och Issa väntar tålmodigt.
Efter att ha varit i Skabram och sen ätit så åkte vi till min barndomsvän Ann-Catrin. Deras hund hade brutit benet och var gipsad. Så otroligt lugn och fin hund ändå, trots att den var under ett år och gick med gipsat bakben.
Innan vi åkte hem var vi även förbi Diana. Tyvärr även lite för kort stund även där, då det alltid finns intressanta saker att prata om.

På hemvägen fick vi se ett par älgar, renar och en hel del fågel (orrar och tjäder). Det är så skoj när man får se djur :)

1 kommentar:

Maria sa...

Låter som en bra och social dag för er. Fin bild på älgarna! Kram