torsdag 20 juni 2013

Sunne

Jag och Karin har varit till Tentipis kontor/produktion i Sunne och arbetat. Det blev fullt upp, fint väder och trevliga kvällar med kollegor.
En vacker promenad vid Fryken på måndagkvällen.
Måsar var det gott om, men jag fick ingen bra bild ändå. Men lite rolig tyckte jag denna är, även om den är oskarp.
Vi flög ner och sen körde vi Tentipi-bussen upp från Sunne till Moskosel. Vi övernattade på vandrarhem i Åsarna, då det inte var klokt att köra hela vägen på onsdagen. Trevligt att åka bort och skönt att komma hem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bilderna är skitbra. Måsen kanske är oskarp. Dom är såna:) Bilden av fönstret fastnar på en gång. Känner igen det. Fönsterhaken av gammalt mått och..
Det där är faktiskt vad jag ser varje morgon jag sätter mig upp. (Har sängen under fönstret)Samma hakar.
Ibland öppnar jag och kastar ett äpple till en älg eller en skinka till en räv. Min första tjej var rätt imponerad när älgen stack in sin långa nos.
Hm.. just nu är bara rävar. Romantiken kanske har fallerat.
Men fönsterhaken är den samma...
/-Anders

Anonym sa...

Jo jag matar en björn också. Och det är nu mitt i natten den kommer.
Man får lida pin ibland för att åtminstone ens göra ett försök till att vara mänsklig....Men säg inget. Sa han innan ett kilo korv var det enda den andra tänkte på. Vän blir man aldrig med ett vilt djur. /-Anders

Anonym sa...

Smällar man får ta som sista hus efter vägen. Det gör mig inget..ibland känns det till och med kul med att vara mitt i. Förutom att se statens helikopter med en björn hängande under. undrar ibland hur många dom skjuter varje vår..och vad det ger..Såg två hängande i fjol."Min" har klarat ett par år. Enligt siffror så sköt staten sex stycken här. Ska man vara glad varje gång den hämtar sin middag eller inte. Jag är glad att få förmånen att dela middagen med en så vacker varelse.
Bara en tanke.
/-Anders

Bjelfen sa...

Tycker du har anledning att känna dig lycklig som kommer så nära djuren. Det är en gåva.