fredag 21 december 2012

Stressdag

Jag vet inte hur det kunde bli så här. Visste precis vad som behövde göras innan julledigheten. Sen ramlade det in flera saker just innan jag skulle åka hem som gjorde mig så stressad att jag blev illamående och tårarna bara rann. Jag blev så klart inte klar. Tog med mig jobb hem, så jag får göra resten sen... eller resten kommer jag nog inte hinna även om jag jobbar två extra dagar. Det mest akuta i alla fall. Eller kan man bara "skita" i det? Jag har lite svårt för att släppa det jag har ansvar för, men ska i alla fall försöka vara ledig. För att inte verka allt för negativ så här i juletid så kan jag i alla fall berätta att jag är väldigt glad för det klara och kalla vädret. Jag såg solen idag för första gången på länge. Den var stor och röd, mycket vackert :) Sprang med hundarna och Per i djup pudersnö och skrattade, det var så härligt. Så jag hoppas att det är det jag minns när jag tänker tillbaka på denna dag, de ljusa stunderna. För stress är inget att ha, det förpestar tillvaron och tar ett strypgrepp om halsen.

2 kommentarer:

Fia sa...

Till och med vovven skrattar åt att få vara ute i snön :)

Maria sa...

Usch Lena, det lät inte som ett bra avslut innan jul ledigheten. Hoppas du orkar släppa jobbtankarna ett tag så du får njuta av ledigheten.
Det är du värd!
Men jag vet vad du menar med att det är svårt att släppa sina ansvar. Det är mänskligt och visar bara att du tar ditt jobb på allvar. Hoppas din arbetsgivare inser vilken klippa du är!
Om vi inte hörs mer innan jul så skickar jag en stor kram till dig, Per och hundarna.

Kram!