onsdag 18 april 2012

Pegasus

Kokkos nosar på mina nya skor
Nu har jag köpt mina nya löparskor! För en gång skull är de svarta och för första gången på länge har jag vågat byta från Asics till Nike. Jag hoppas att mina fötter kommer att gilla dessa, i annat fall så har Intersport nöjd-kund-garanti när de fått vara med och bestämma vilka skor som passar ens fötter. Eller rättare sagt hur man sätter ner fötterna när man springer.
Längtar redan ut och springa... ska jag testa dem redan ikväll fastän jag sprang igår... hmmm. Är rätt så trött då jag stigit upp 04:30 till 05:00 i tre mornar i följd. Har varit tidigt på jobbet och har hunnit mycket och hade ju tänkt vila idag. Ah, jag får se om jag hinner och orkar sen jag låtit hundarna springa och gjort sista kollen på deklarationen :) Har annars något skoj att se fram emot senare, för imorgon blir det Body Pump på gymmet.
På tal om att springa... jag inser att jag har lite att jobba på när det gäller min hastighet. Hade ju tänkt klara milen på under 47 minuter (då jag sprang på 47:01 på tjejmilen i Sthm 2009). Ifjol sprang jag på drygt 48 minuter på en mil-tävling i Lauker (och vann damklassen, tur att inte A-jaur eliten var med). MEN, jag känner att min kondition inte är vad en har varit just nu, så snabbare ska jag bli även om jag tänkte låta det ta tid innan jag är i "mål". Igår sprang jag 4,4 km och hade en snitthastighet på 11,68 km/h. Måste öka med över 1 km/h för att nå målet... och det klarar jag ju!

3 kommentarer:

Fia sa...

Så duktig du är..önskar att jag hade den farten...jag är glad att kunna springa 10 km...var och kollade på nya skor idag...får se om jag byter ut mina..har funderat på att göra som du fast tvärt om, jag har NIKE och gillar dem..

Helena sa...

Du är en riktig racer ser jag. Har du kollat in tjejmarathon.wordpress.com
Vi är tre som anmält oss från Arvidsjaur hittills, följ med. Vi kommer träna på söndag gemensamt, hör av dig om du vill vara med och springa. Hoppas allt är väl, har inte sett dig på länge. Hälsningar Helena

Bjelfen sa...

Tack för kommentarer!
Från 5 km till en mara är en bra bit :) Jag är nästan bara på gymmet på torsdagar numer, så jag har nog inte synts till så mycket. Men jag finns i alla högsta grad :D Springer ni långt på söndag? Kommer nog inte att kika in på nätet förrän lördagkväll, men om du har min mail/FB så kanske jag hänger med om det inte är blodigt långt :)