onsdag 11 april 2012

Flätor

Fläta håret är väldigt praktiskt när jag inte har klippt mig på alldeles för lång tid. Det är verkligen dags, men jag vill så gärna klippa mig hos min kusin Elenor. Hon är bara bäst och jag blir alltid så nöjd. Problemet är ju att hon bor i huvudstaden och jag inte är dit så ofta. Hoppas det blir av snart, för mitt hår blir en stor tjorv av alla kluvna toppar och jag får använda mängder med balsam för att kunna kamma ut håret.
Idag har det blivit en löprunda och jag gillar det så mycket! Ska ändå försöka trappa upp sträckan och intensiteten klokt, så jag inte drar på mig någon skada... men det är svårt. Vill bara trava iväg så jag ligger på gränsen (mjölksyragränsen) hela tiden. Om ni undrar om hundarna har fått springa så är svaret "ja" :) Men inte med mig, utan tidigare.

2 kommentarer:

iLLi sa...

Men åååååh! Jag har ju glömt bort!! Kom förbi ngn kväll bara så fixar jag det! inga problem... :-) Minnet är sämst just nu!!!

Kram kram!

Maria sa...

Har du testat hårolja? Det gör susen för torrt och slitet hår och det blir lättare att reda ut. Och så ger det massor av näring också. Kram