måndag 22 november 2010

Decemberbröd

Idag smakade jag på decemberbrödet jag bakade igår. Jag är så less alla bröd som säljs på affären, så jag gjorde mitt eget beprövade. Kolla in receptet tidigare i min blogg. Det går att variera med mindre sirap, lingonsylt och andra nöt och fruktblandningar. Det är sååå gott :)

3 kommentarer:

Johan sa...

Ha ha...nu kom jag på när du var liten och skulle baka hastbullar. Ni tyckte att smeten blev väldigt tunn och det visade sig att Ni hade läst fel och tillsatt 9 dl mjölk istället för 9 dl mjöl.
Om jag inte minns fel så fyllde din mamma på med mjöl så att smeten blev bra. Det blev nog en massa hastbullar.

Bjelfen sa...

Men Johan, viket minne du har! Det blev många hastbullar vill jag lova. Jag läste mjölk istället för mjöl och av det blev det inga bullar.... tur att mamma är påhittig :D

Maria sa...

Det här brödet ska jag absolut prova att baka. Jag älskar lite grövre mörkt bröd, och det här verkar platsa in i den kategorin=)