fredag 3 april 2015

Glad Påsk!

Denna bild har Per tagit. I like it!


På Skärtorsdagen började jag att med att jobba som vanligt på Tentipi. Sen åkte jag till Arvidsjaur och lunchade med Maria, som numer bor i Skärblacka. Vi hade boxats dagen innan och jag vill lova att jag har träningsvärk. Jag fick slita mig från den trevliga lunchen där senare Malin anslöt, för jag hade mer jobb att utföra som förtroendevald revisor åt kyrkan. Per kom hem efter Umeå-vecka och sen åkte vi direkt ut i skogen med hundarna.


Jag fick ingen bra bild från Skärtorsdan, men jag klev upp tidigt idag, Långfredag, och tog bilder i morgonsolen. Efter ett par timmar själv med hundarna vaknade även Per till liv och vi njöt allihopa i solen. Riktigt härligt väder! Kunde inte ha varit bättre tältnatt med inga vindar och inte så kallt heller. Jag fick ha min -30 säck lite öppen för att inte det skulle vara för varmt. Glad Påsk på er!

2 kommentarer:

Maria sa...

I Skärblacka bodde jag som nyfödd tills jag var 4-5 år. Härliga tältbilder! Era hundar ser ut att må så bra i naturen.

Bjelfen sa...

Jaha! Det visste jag inte! Maria som jag lunchade med är uppväxt i Skärblacka, bott ett tag i Arvidsjaur, men bor sedan några år tillbaka åter där. Kanske ni är samålder till och med...