söndag 22 februari 2015

Finvädershelg

I helgen har det verkligen varit härligt väder. Lördagen tog vi en rätt så lång tur med hundarna... i vår värld så är 3 timmar ute rätt så lång tid när vi har valpen med. Ja, valp och valp. Han är 6 månader nu och större än tjejerna, men nog är han valp ändå. Han springer villigt med även när det blev lång tid. Det var bra. Kirri ville också springa fast vi erbjöd honom att åka i släden med Per. Han är ju 11+ och lite stel. Han haltade lite dagen efter så fick vila extra. Inte bra att vara helt still heller...
Denna bild har Per tagit
Trevligt att sitta och umgås med hundarna på hundstallets tak. De växlar mellan att gosa och busa. Alla utom Kirri, han vill bara gosa.
Det är rätt vassa isar och Tinos tassar fick sockar. De övriga har riktigt tåliga tassar och hade inga skador alls. Hilima har börjat få gå i led med Kokkos och det fungerar riktigt bra. Hilima som verkligen inte gjort annat än sprungit med har nu börjat göra lite rätt för sig. Hon verkar trivas där framme trots att Kokkos ibland naffsar mot henne. Tinos blir rädd för Kokkos när hon naffsar, så hon går inte alls att ha bredvid.

Inga kommentarer: