måndag 18 juni 2012

Varma vindar

Idag gick jag med hundarna en extra lång promenad på Vittjåkk. Det var så härligt väder, sol och varma vindar. Hundarna tyckte nog att det var lite väl varmt.
Ibland vill jag hinna så mycket, men jag prioriterade nog rätt som vandrade med hundarna istället för/och sprang. Är så otroligt trött efter den intensiva helgen och då är det nog lättare att skada sig om man ger sig ut och springer. Dessutom skrek gräset att det ville bli klippt, så det var bara att göra det så inte grannarna får hörselskador.
Mina underbara hundar som alltid finns där och viftar med deras svansar.
Per är i London, eller kanske just nu på väg till Sverige igen. Han flänger och far varje vecka. Kanske inte så ofta utanför Sverige, men i alla fall inte i Arvidsjaur. Är glad att jag själv kan komma hem nästan varje kväll och inte behöver resa jämt. Hur skulle jag annars kunna ha hundarna? Kan ju inte be mina föräldrar om sköthjälp varje vecka...
Är inte van med 16 plusgrader än, men jag tog i alla fall inte långkalsongerna på mig. Svettigt blev det ändå när jag gick uppför slalombacken.
Nu är det dags för mig att få mig en god natts sömn. Ska natta hundarna och just ja... jag måste nog äta något också...SEN lägga mig :)

2 kommentarer:

Fia sa...

Vilka fina sommarbilder på hundarna...

Petra sa...

Så fina bilder!! Fantastiskt vackert! Och det låter så härligt! Trevlig midsommar på dig! :)