måndag 11 juni 2012

Diverse och djurbarnen

Nog var det skönt att komma hem till hundarna söndagkväll. Att åka bort påminner mig om hur bra det är hemma i Arvidsjaur. Nära till allt, inte så jättemycket folk och fint. Nog för att det mest har regnat sista tiden, men det varar förhoppningsvis inte för evigt. På vägen från flygplatsen fick jag se första renkalven för i år. Den diade renkon vid vägrenen. Fint!
På väg till jobbet i morse fick jag se ett rådjur och två rådjurskid. Jag har aldrig sett såna förr. Sååå små de är!!! Har trott att de gjort Bambi för liten i sagorna, när den var lika stor som en hare. Den är ju inte större! Otroligt :) Ikväll har jag hunnit med en springtur, 10 km. Jag sprang just under 50 minuter, men jag kände mig inte helnöjd. Är nog inte nöjd förrän jag har kommit till mitt mål, under 47 minuter... men man måste ju ha något att jobba mot. Efter dusch en tur med hundarna också. Har hittat ett fint ställe med gles skog där det är trevligt att promenera. Oj, det blev sent ikväll. Måste lägga mig så jag orkar upp imorgon. Sov gott!

1 kommentar:

Fia sa...

Oj så duktig du är..men det visste jag ju också....om du vill på en fin promenad så kan jag rekommendera en tripp upp till Harrejaurliden...stigen går ju i det nya naturreservatet..mycket vilt finns...väl uppmärkt stig..och en vidunderlig vacker utsikt...man kan gå 2 vägar..har bara prova den brantaste men ska någon gång gå den längre på tillbaka vägen..