söndag 28 december 2014

Söndag

Ha ha, denna bild fick lite väl mycket kontrast och mättnad, men jag tyckte det blev lite coolt, så det fick vara så. Den är beskuren också, då hela spannet syntes från början. Lite skoj att leka med de få verktyg som finns i Windows.
Per var med på dagens tur, så då kan man ta bilder på annat än hundarnas bakdelar. Jag har inte satt på ankare än på släden... måste bli veckans projekt.
Kokkos är en riktigt duktig ledarhund till skillnad från Kirri som går bredvid. Han har varit duktig, men numer vill han bara åt det håll som är hem. Åldern... Det känns trist att han en vacker dag kommer att vara för gammal för att följa med... Men än är han frisk i kroppen även om han är väldigt bekväm av sig.
Baloo är däremot inte bekväm av sig. Han vill bara springa och busa. Om ett par månader så ska det gå att börja köra honom lite lätt, men vi får se hur han utvecklar sig först. Han är redan nu mer än 13 kg på sina 4 månader. Snart är han ikapp Hilima som är minst av de vuxna, 16 kg. Gissar att Baloo blir en bamse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så stor han har blivit :) måste komma förbi och kolla hur han ser ut någon dag :)
/Sofie

Bjelfen sa...

Ja, han växer så det knakar :) Ja, kom förbi, alltid skoj med besök!