lördag 16 november 2013

Strömavbrott

Fredag kväll blev det strömavbrott som varade i flera timmar. Samtidigt var det fullmåne, norrsken och fotboll. Egentligen är jag väl inte den som så gärna ser på idrott (gör hellre något själv), men vid Sverige-matcher är det rätt skoj. Då vet jag vem jag hejjar på i alla fall. Vi såg inte matchen, men Per hade lite koll via telefonen. Sverige förlorade. Vi var ute ett tag och fotade, sen blev det att ta hand om pannan som blev för varm pga strömavbrottet. Automatsäkring gick och vi fick spola varmvatten. Allt gick bra och sent kunde vi lägga oss och sova gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är när kylan kommer alla problem kommer till ytan.
Bilens lister och lås fallerar. Batteriet slutar att funka. Huset rasar....o s v. :) Nåja..även om det ligger mycket sanning i min lilla negativitet så får vi hoppas på det bästa.
Ett hus är ett hus. Just det här passar er som hansken. Sen må allt gå åt helvete ett par gånger.
:) det blir alltid bra i slutändan.
Mvh/-Anders

Bjelfen sa...

Precis, allt blir bra i slutändan om man tar utmaningarna för vad det är. Ett hus är ett hus och livet står inte och faller pga det. Vi har det oförskämt bra jämfört med många på jorden, så lite "helvete" får man nog tåla. Bara att spotta i nävarna och fixa det som måste fixas.
Många säger att huset passar oss perfekt. Jag skulle säga att läget passar oss perfekt och det är bonus med ett fint hus. Vi hade varit nöjd med ett vanligt hus bara.