söndag 28 oktober 2012
Bröd i oktober
Har gjort Decemberbröd ikväll. Använde en form (jmf med länken ovan, där två användes), lite mindre sirap. Bytte ut russinen mot sockrade tranbär. Dessutom använder jag nästan alltid dinkelmjöl istället för vanligt vetemjöl. Det går att variera brödet efter tycke och smak. Torkade blåbär är också ett tips. Ost är det enda pålägget jag tycker passar till brödet...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Du kan väl lägga ut receptet,,,roligt att prova något nytt. Jag bakade ett snabbt långpanne bröd med dinkel förra veckan. Första gången jag använde dinkel, snabbt och gott blev det.
Mmmm, det är verkligen gott det där brödet. Och så enkelt att göra. Mums!!! Håller med dig om att ost är det som funkar bäst. Och extrasaltat bregott.
Skicka en kommentar